Test Blog - Smoothie

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Geschreven door: HeyCarson

Test Blog - Smoothie

Overheerlijke Smoothies

Welkom op onze smoothie recepten pagina!

Smoothie voor na het sporten

Regelmatig krijgen wij de vraag van sporters die ons vertellen dat zij het lastig vinden om voldoende eiwitten binnen te krijgen. Herken jij jezelf in dit probleem? Lees dan vooral verder. Speciaal voor jou hebben wij protein smoothie recepten samengesteld welke eenvoudig te bereiden, bomvol eiwitten zitten en vooral ontzettend lekker zijn.

Onze eiwitrijke smoothie bestaan uit slechts een drietal ingrediënten vol met vitaminen, mineralen en eiwitten. Dit geeft jou als sporter de extra eiwitten die nodig zijn om spierherstel en spiergroei te bevorderen.<br>Kortom, een protein smoothie voor na het sporten is gezond en goed voor onze spieren.

Is een smoothie gezond?

Een klassieke fruit smoothie bevat over het algemeen veel suikers. Veel van deze suiker zit in het fruit als fructose. Echter wordt er in supermarkt smoothies vaak nog extra suiker toegevoegd. Onze recepten zijn een combinatie van fruit, zuivel en eiwitpoeder waardoor je de perfecte balans krijgt in voedingswaarde. Het antwoord op de vraag “Is een smoothie gezond?” kunnen we beantwoorden met een volmondige ja, mits je gebruik maakt van de juiste combinatie ingrediënten.

Protein Smoothie Mango

Ben je toe aan vakantie, maar staat je volgende reis voorlopig nog niet gepland? Haal dan de zomer in huis met onze tropische eiwitrijke smoothie mango. Herstel je spieren met de ruim 24 gram eiwitten per glas, terwijl je jezelf al ziet lopen op het strand met een ‘summerbody’.

Smoothie