Bij Zoluko kies je eenvoudige de betaalmethode die jij wilt. Door het diverse aanbod aan betaalmogelijkheden is er altijd een optie die bij jouw wensen past.

iDEAL 

Met iDeal betaal je het aankoopbedrag eenvoudig en direct vanaf je bankrekening. Afrekenen via iDeal is alleen mogelijk wanneer je in het bezit bent van een Nederlands bankrekeningnummer. Beschik je over een Belgisch bankrekeningnummer kies dan voor Bancontact of één van de andere beschikbare betaalmethoden.

Bancontact 

Bancontact is een betaalmethode speciaal voor onze Belgische klanten en werkt in principe hetzelfde als iDEAL. Via Bancontact betaal je het aankoopbedrag eenvoudig en direct vanaf je bankrekening. Beschik je over een Nederlands bankrekeningnummer kies dan voor iDEAL of één van de andere beschikbare betaalmethoden.

Creditcard 

Bij Zoluko reken je eenvoudig af met de bekende creditcards MasterCard, Visa of American Express. Alle informatie is beveiligd met een SSL-verbinding, zodat je gegevens onmogelijk door een ander kunnen worden ingezien. Dit geldt overigens voor alle betaalmethoden die wij aanbieden.

PayPal 

Je kunt met PayPal direct betalen. Zorg ervoor dat je een positief saldo hebt op jouw PayPal account om je bestelling volledig te kunnen afronden. Betalen via PayPal kan ook met een gekoppelde creditcard of bankrekening. Paypal schrijft het aankoopbedrag binnen enkele werkdagen af van het door jou opgegeven bankrekeningnummer. 

Klarna

Je aankoop uitproberen voordat je 'm betaalt: Misschien denk je dat het te mooi is om waar te zijn. Dat is het niet. Je kunt met Klarna direct betalen, in 3 delen betalen of tot en met 30 dagen later.