Wie zijn wij?

Voor iedereen die gezonder wilt leven is Zoluko de specialist in thuis sporten. Wij garanderen dat jouw sportieve doelstellingen worden behaald, omdat Zoluko met je meedenkt en ondersteunt bij het behalen van jouw gestelde doel!

Onze producten bieden de oplossing om jouw lichaam te leren kennen, je spieren te versterken en je uithoudingsvermogen te vergroten zonder dat je een sportschool hoeft te bezoeken. Je traint waar en wanneer het jou uit komt. Deze drie elementen zorgen ervoor dat jij je goed voelt en iedere uitdaging aan kan!

Wat maakt ons uniek?

Zoluko is de thuis sport specialist die sporten toegankelijk maakt voor iedereen die fitter en gezonder wilt leven en ons aanbod kiest om sportieve doelstellingen te behalen.

Zoluko onderscheidt zich door te denken in oplossingen die het leven van onze klant vereenvoudigd. Dit realiseren wij door e-boeken te schrijven voor onze producten, sportoefeningen en schema's uit te werken en informatieve blogs te schrijven welke bijdragen aan het behalen van jouw sportieve doel!

Kortom, het bieden van toegevoegde waarde door het delen van kennis zit in ons DNA en is de rode draad binnen onze organisatie.

Onze visie

Het is onze droom om er binnen 10 jaar voor te zorgen dat het percentage volwassenen met overgewicht en/of te weinig dagelijkse bewegen sterk is afgenomen, waardoor we als mens gezonder en fitter worden. Door onze droom na te jagen zorgen we ervoor dat we energieker, minder stressvol en gelukkiger door het leven gaan.

Dit ultieme doel willen wij met Zoluko behalen door thuis sporten toegankelijk te maken en onder andere een full service productaanbod aan te bieden, waarbij we iedereen die fitter wilt worden, maar beperkte tijd of mogelijkheden heeft om buitenhuis te sporten te ondersteunen om zijn/haar sportieve doelstellingen te behalen.

Onze missie

Zoluko levert een thuis sport assortiment voor iedereen die gezonder en fitter door het leven wilt gaan, maar beperkte tijd of mogelijkheden heeft om buitenhuis te sporten. Hierbij is het onze missie om thuis sporten voor iedereen toegankelijk te maken.

De Zoluko klant zoekt naar een manier om hun persoonlijke sportieve doelstellingen te behalen, waardoor ze onze oplossingen verkiezen boven beschikbare alternatieven, omdat wij als de thuis sport specialist jou helpen met het behalen van het gestelde doel.

We leveren consequent de unieke kenmerken en voordelen waarop onze klanten rekenen, en we beloven dat we onze hoge service standaard altijd blijven waarborgen, met als ultiem doel dat de Zoluko klant fitter, gezonder en gelukkiger door het leven gaat.

Zoluko maakt thuis sporten toegankelijk, waardoor de klant kiest voor ons aanbod om de gestelde sportieve doelstelling te behalen en weet dat Zoluko voor hem/haar klaar staat.

Onze waarden

Graag maken wij op een positieve manier impact in deze wereld. Een persoonlijke aanpak die ons leven vereenvoudigd, waarbij we werken naar het doel om gezonder te leven. We zijn eerlijk tegen elkaar. We zijn niet bang om eerlijk te zijn, omdat we weten dat we elkaar op deze manier kunnen verbeteren. We waarderen onze klanten enorm. Als je vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij doen er alles aan om je vraag binnen 24 uur te antwoorden.