Wanneer je niet tevreden bent over het product mag je dit binnen het wettelijke termijn van 14 dagen ruilen of retourneren. Bij Zoluko streven wij naar maximale klanttevredenheid, service en een productaanbod van hoge kwaliteit. Om die reden willen wij je verzoeken om duidelijk de reden van de retourmelding te omschrijven, zodat wij in de toekomst onze klanten nog beter kunnen voorzien van de beste service!

Belangrijke informatie

Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikers sporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd. De retourkosten zijn voor de klant.

Zorg ervoor dat je het retourformulier meestuurt en de zending voorziet van een Track en Trace code. Een retourzending dient te zijn voorzien van Track & Trace-code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending. 

Defect artikel

Heb je een defect product ontvangen? Onze oprechte excuses voor het ongemak. Graag kijken wij samen naar een passende oplossing om je zo snel mogelijk te kunnen voorzien van een vervangend product. Wij vragen hiervoor alleen nog even een bevestiging van het defect in de vorm van 1 of meerdere foto's van het product. Neem contact met ons op, zodat we gelijk voor jou aan de slag kunnen!

Hoe werkt retourneren?

Binnen 14 dagen na ontvangst heb je de mogelijkheid om het product terug te sturen. Volg daarvoor de onderstaande stappen:

  1. Stuur een mail naar onze klantenservice met daarin jouw volledige naam en ordernummer
  2. Benoem in mail de reden van retour
  3. Download het retourformulier (zie link hieronder)
  4. Pak de producten in originele staat en verpakking in een verzenddoos
  5. Plaats het ingevulde retourformulier in de doos
  6. Plak het adreslabel goed zichtbaar op de doos
  7. Lever het pakket in bij het postkantoor.
  8. Bewaar het verzendbewijs goed

Terugbetaling

Wanneer betalen we terug?

Wij maken de door jouw gemaakte kosten (aanschafkosten en originele verzendkosten) binnen 14 dagen na herroeping naar je over. 

Wat krijg je terug?

Je krijgt het volledige aankoopbedrag terug, inclusief de origineel betaalde verzendkosten. 

Waar ontvang ik het teruggestorte bedrag? 

Wij storten het bedrag op dezelfde manier terug zoals je hebt afgerekend. Lukt dit niet? Dan nemen we contact met je op.