club_app_logo.png__PID:22dfed63-20e6-466c-8a51-0dc5edc0fc38

Welkom bij Zoluko Lifestyle Coaching

Jouw Weg naar een Gezonder en Zelfverzekerder Leven!

Ontdek hoe onze unieke methode van online coaching mensen heeft geholpen om blijvend af te vallen en een gezonde levensstijl te omarmen.

UGC-VIDEO HEADER

Een inspirerende video die het verhaal van een cliënt vertelt en de voordelen van onze coaching benadrukt.

Maak kennis met jouw coach

1638900485024.jpg__PID:aeee2268-b30c-4e58-821a-d211ea0ab9f7


Demi Bakker
30 jaar

Hoofd-coach
sport, voeding & hormoon expert
+10 jaar ervaring

Diploma's?

Even voorstellen:

Welkom bij Zoluko Lifestyle Coaching! Mijn naam is Demi Bakker en ik ben de hoofdcoach van ons team. Als gecertificeerde voedingsdeskundige en personal trainer ben ik gepassioneerd door het helpen van mensen om hun gezondheids- en welzijnsdoelen te bereiken. Ik ben inmiddels alweer meer dan 10 jaar werkzaam in de fitness branche en heb meerdere opleidingen gevolgd op het gebied van sport, voeding en hormonen.

Mijn reis naar een gezonde levensstijl begon namelijk al op jonge leeftijd. Op mijn 15e startte ik met de anticonceptiepil niet wetende wat voor (negatieve) invloed dit op mij zou hebben op de langere termijn. Vanaf mijn 16e kreeg ik te maken met zware depressies, acne, haaruitval en het uitblijven van mijn cyclus, om nog maar een paar dingen te noemen. Ik ging door de jaren heen van overgewicht naar extreem ondergewicht (Jojo-effect). Ik had een haat/liefdeverhouding met eten.

Ik toverde naar de buitenwereld vaak een lach op mijn gezicht, maar van binnen voelde ik mij doodongelukkig. Ik heb bij verschillende artsen gelopen en zo ongeveer elke behandeling en elk dieet uitgeprobeerd. Soms leek het even te helpen, maar uiteindelijk was het maar voor de korte termijn. De meeste adviezen die ik opvolgde waren te strikt, waardoor mijn relatie met eten en met mijzelf steeds meer verstoord raakte. Het was niet vol te houden.

Ik besloot zelf op zoek te gaan naar iets wat mij verder kon helpen. Want zo doorgaan was in ieder geval geen optie. Na jaren leren, testen en implementeren heb ik een levensstijl kunnen creëren waardoor ik nu echt lekker in mijn vel zit! Maar vooral ook een levensstijl die blijvend resultaat oplevert en goed vol te houden is. Want door de juiste manier van voeding, suppletie, training en beweging kan iedereen (ongeacht leeftijd) weer helemaal fit worden.

Geen crash diëten, geen trainingen waar je je eigenlijk achteraf nog slechter door voelt! Het begint allemaal bij het bouwen van een sterk fundament, waar je op de langere termijn baat bij hebt. Inmiddels heb ik meerdere mannen en vrouwen mogen helpen om zich weer topfit te voelen. Ik heb er nu dan ook mijn missie van gemaakt om zo veel mogelijk mensen te helpen om dit ook te bereiken! Veel van onze eerdere klanten hebben we succesvol begeleid naar een fitter en zelfverzekerder leven.

Hieronder lees je het verhaal van Paula en Michael:

Review - Linda.png__PID:fa142b03-f2ae-4db3-935f-682883b33755

- Het verhaal van Paula -

Paula is een drukke moeder van twee kinderen die worstelde met haar gewicht en zich al jaren niet meer zelfverzekerd voelde. Ze probeerde verschillende diëten en fitnessprogramma's, maar niets leek te werken op de lange termijn.

Op een dag stuitte ze op Zoluko Lifestyle Coaching via een advertentie en besloot ze een Kennismakingsgesprek te boeken. Paula was eerst sceptisch, maar na haar eerste gesprek met mij voelde ze zich gemotiveerder dan ooit tevoren.

Ik luisterde naar Paula's uitdagingen, stelde realistische doelen en ontwikkelde een persoonlijk plan dat paste bij Paula's levensstijl en behoeften. Gedurende de weken die volgden, kreeg Paula niet alleen waardevol advies over voeding en lichaamsbeweging, maar ontving ze ook voortdurende steun en aanmoediging van mij.

Met elke stap voelde Paula zich sterker, gezonder en zelfverzekerder. En het beste van alles, ze ontwikkelde een gezonde gewoonten die een leven lang meegaan. Vandaag straalt Paula van zelfvertrouwen en vitaliteit. Ze heeft haar streefgewicht bereikt en omarmt een actieve en gezonde levensstijl die niet alleen haar leven, maar ook dat van haar gezin heeft getransformeerd.

Review PAULA:

Duurzame Routine.jpg__PID:17fdd737-a19b-44f4-8310-37e1a5f07713

"Ik kan niet genoeg benadrukken hoeveel Zoluko Lifestyle Coaching mijn leven heeft veranderd. Dankzij hun ongelooflijke team voel ik me sterker en gezonder dan ooit tevoren." - Paula, trotse cliënt.

Review - Pieter.png__PID:0298287d-e9e7-4545-b136-ce63da51f46a

- Het verhaal van Michael - 

Michael's verhaal begon zoals dat van velen. Hij was een succesvolle zakenman, altijd druk bezig met het najagen van zijn carrièredoelen. Maar naarmate de jaren verstreken, begon hij de tol van zijn hectische levensstijl te voelen. Hij zat vast in een vicieuze cirkel van lange werkdagen, ongezonde maaltijden en een gebrek aan lichaamsbeweging.

Hoewel Michael zich bewust was van zijn slechte gewoonten, vond hij het moeilijk om ze te doorbreken. Hij probeerde verschillende diëten en trainingsregimes, maar niets leek te werken op de lange termijn. Zijn energieniveau daalde en zijn zelfvertrouwen leed eronder.

Op een dag besloot Michael dat het genoeg was geweest. Hij realiseerde zich dat hij professionele hulp nodig had om zijn levensstijl te veranderen en zijn gezondheidsdoelen te bereiken. Zo kwam hij in contact met Demi van Zoluko Lifestyle Coaching.

In eerste instantie was Michael sceptisch over online coaching. Hij was gewend aan persoonlijke trainers en diëtisten, en twijfelde of een online benadering hetzelfde effect kon hebben. Maar na zijn eerste gesprek met Demi, de hoofdcoach van Zoluko Lifestyle Coaching, begon Michael te geloven dat verandering mogelijk was.

Demi luisterde geduldig naar Michael's verhaal en begreep zijn unieke uitdagingen. Samen werkten ze aan realistische doelen en ontwikkelden ze een gepersonaliseerd plan dat past bij Michaels drukke schema.

Gedurende de weken die volgden, kreeg Michael niet alleen waardevolle begeleiding over voeding en lichaamsbeweging, maar ontving hij ook voortdurende steun en aanmoediging van Demi. Telkens wanneer hij geconfronteerd werd met obstakels, was Demi er om hem te helpen ze te overwinnen.

Langzaam maar zeker begon Michael veranderingen te zien. Hij voelde zich energieker, sterker en zelfverzekerder dan ooit tevoren. Zijn kleding begon losser te zitten en zijn zelfbeeld verbeterde aanzienlijk.

Vandaag straalt Michael van gezondheid en vitaliteit. Hij heeft niet alleen zijn streefgewicht bereikt, maar heeft ook een nieuwe mindset aangenomen als het gaat om gezondheid en welzijn. Hij is dankbaar voor de ondersteuning die hij heeft ontvangen van Zoluko Lifestyle Coaching en kijkt uit naar een toekomst vol gezondheid en geluk.

Review Michael:

Duurzame Routine.jpg__PID:17fdd737-a19b-44f4-8310-37e1a5f07713

"Ik was sceptisch over online coaching, maar Zoluko Lifestyle Coaching heeft mijn verwachtingen overtroffen. Hun persoonlijke aanpak en continue steun hebben echt het verschil gemaakt." - Michael, tevreden klant.

Hoe gaan wij te werk?

We starten met een online kennismakingsgesprek om te bepalen welk programma aansluit bij jouw behoeften. Als we beiden een positief gevoel hebben, plannen we een online intakegesprek. Tijdens dit gesprek doorlopen we een intakeformulier en installeren we speciale gadgets op jouw smartphone om de voortgang bij te houden.

Vervolgens is het tijd voor de metingen: je stapt op de weegschaal en we bespreken samen de resultaten, meten je tailleomtrek en voeren een huidplooimeting uit. Op basis van deze gegevens stellen we samen een realistisch doel vast, waarna ik een op maat gemaakt voedings- en beweegplan voor je opstel. Je begint met je coaching programma op de eerstvolgende maandag, of een andere maandag die we overeenkomen.

Gedurende het traject onderhouden we dagelijks contact. Als jouw coach ben ik van maandag tot en met zondag beschikbaar om je te ondersteunen en te motiveren, zowel via WhatsApp als via de trainingsapp. Halverwege het traject plannen we een face-to-face afspraak om de voortgang te bespreken, de metingen te herhalen en eventueel nieuwe doelen te stellen. Na deze tussenmeting vervolg je het programma tot aan de eindmeting.

Dankzij de gadgets die je hebt ontvangen, is het niet nodig om wekelijks persoonlijk verslag uit te brengen; zo kun je zonder veel moeite je dagelijkse bezigheden en gezinsleven voortzetten terwijl ik je op afstand coach.

Daarnaast voegen we je toe aan een groep met andere deelnemers om motivatie en ondersteuning te delen, waardoor het gevoel van gemeenschap en gezamenlijke vooruitgang versterkt wordt.

De voordelen van onze coaching:

 • 24/7 persoonlijke begeleiding van een ervaren coach
 • Aanpasbare voedings- en trainingsplannen die bij jouw levensstijl passen
 • Motivatie en ondersteuning om obstakels te overwinnen
 • Leer gezonde gewoonten aan die een leven lang meegaan
 • Helder stappenplan van intake tot eindmeting, inclusief doelstellingen en voortgangscontroles
 • Zelfstandig werken met remote coaching doormiddel van handige gadgets
 • Toegang tot een ondersteunende community voor extra motivatie en inspiratie
 • Effectief afvallen zonder dat je naar een sportschool hoeft te gaan

Ben jij ook helemaal klaar met:

 • Dure PT lessen van €50/100 per uur die niks toevoegen
 • Dure sportschema's kopen voor €100+
 • Tijdelijke oplossingen
 • Geen 24/7 support
 • Geen resultaat 
 • Beperkende diëten
 • Strugglen met verleidingen en cravings
 • Trainingen waar je je eigenlijk achteraf nog slechter door voelt

Kennismakinggesprek inboeken:

Boek nu een gratis kennismakingsZoluko Lifestyle Coaching biedt een alternatief voor deze problemen. We geloven in duurzame resultaten, ondersteund door een team van toegewijde professionals die jouw succes vooropstellen.

Benieuwd geworden naar onze uniek methode van online coaching? Boek nu een gratis kennismakingsgesprek met ons team en begin jouw reis naar een gezonder en gelukkiger leven! gesprek en begin jouw reis naar een gezonder en gelukkiger leven. (Calendly link)

CALL TO ACTION

Zullen we elkaar binnenkort ontmoeten om samen te werken aan een gezonde toekomst voor jou en je gezin?

89054920-picture-of-cheerful-fitness-team-in-gym.jpg__PID:b85527aa-23af-4c58-9e20-6d438659f5b8