Protein muffin blueberry

Heb je zin in een lekker tussendoortje boordevol eiwitten? Deze protein muffin blueberry bevat 8,6 gram eiwitten en is ideaal voor de lekkere trek.  

De eiwitten uit deze protein muffin dragen bij aan de groei en behoud van spiermassa. Consumptie van eiwitten kunnen spieren efficiënter laten herstellen na intensieve inspanning van je training.

De protein muffin blueberry is makkelijk te maken, is verantwoord en ook nog eens heel lekker!

Daarnaast is de protein muffin blueberry niet alleen lekker als tussendoortje, maar ook de ideale post-workout snack.

Je kan de protein muffin blueberry maken met je favoriete whey eiwitpoeder en wat ingrediënten die bijna iedereen in huis heeft!

Protein muffin blueberry

Voor de protein muffin blueberry hebben we gebruik gemaakt van de whey vanilla en ultra fine oats van de Body&Fit.

De protein muffin blueberry smaakt heerlijk, bevat 8,6 gram eiwit per portie en is perfect als tussendoortje of als post-workout snack.

Voedingswaarde tabel:

Per portie
Totale calorieën (kcal)  179
Vetten (g) 6,5
Koolhydraten (g) 20,9
Suikers (g) 3,4
Vezels (g) 3,2
Eiwitten (g) 8,6
 Zout (g) 0,1

 

Benodigdheden voor de protein muffin blueberry:

  • Beslagkom
  • Keukenmes
  • Staafmixer
  • Garde

Ingrediënten voor de protein muffin blueberry:

Bereidingswijze van de protein muffin blueberry:

  1. Verwarm de oven voor op 170 graden.
  2. Voeg de ultra fine oats samen met de whey vanilla, bakpoeder, kaneel en chiazaad in een kom.
  3. Snijd vervolgens de appel in kleine stukjes en voeg deze toe aan je deeg.
  4. Doe de ei-eiwitten, kokosolie en siroop in een aparte kom en klop deze goed door met een garde of staafmixer en voeg deze toe aan de rest.
  5. Vervolgens voeg je de blauwe bessen toe aan je deeg en meng je deze erdoorheen.
  6. Verdeel het deeg over 12 protein muffins en bak deze ongeveer 30 minuten.
  7. Voila! Geniet van je eiwitrijke proteine muffin vol met vitaminen en mineralen.

Tussendoor

Plaats een reactie

Alle opmerkingen worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd