De voordelen van thuis trainen met Zoluko

Voor iedereen die gezonder wilt leven is Zoluko de specialist in thuis trainen. Samen werken we aan jouw sportieve doelstelling en zorgen we dat deze worden behaald. Bij Zoluko denken we met je mee en ondersteunen we je bij het behalen van jouw sportieve doelstelling!  

Zoluko maakt thuis trainen toegankelijk voor iedereen die fitter en gezonder wilt leven. Onze producten bieden de oplossing om jouw lichaam te leren kennen, je spieren te versterken en je uithoudingsvermogen te vergroten zonder een sportschool te hoeven bezoeken. Kortom, thuis trainen waar en wanneer je maar wilt!

In dit artikel gaan we toelichten wat volgens ons de voordelen zijn van thuis trainen. Daarnaast lichten we een kleine selectie Zoluko producten toe die jouw een volwaardige krachttraining zullen geven vanuit het comfort van je eigen huis. Wil je een kleine selectie Zoluko producten die meer gericht zijn op conditie? Bekijk dan ook ons andere artikel: De voordelen van thuis trainen met zoluko deel 2.


De voordelen van thuis trainen

Tegenwoordig hebben de meeste mensen een heel druk leven en daardoor krijgen we vaak minder tijd om te gaan sporten. Thuis trainen wordt daardoor steeds populairder onder fanatieke sporters. Maar wat zijn de voordelen van thuis trainen? We sommen ze hieronder voor je op:

  • Je bespaard flink wat reistijd.
  • Je bespaart kosten op je sportschool abonnement.
  • Je kan direct lekker thuis douchen en eten.
  • Er is niemand die je apparatuur bezet houdt in jouw eigen thuisgym.
  • Jij bepaald wie jouw trainingsattributen gebruiken in jouw thuisgym. Dus op hygiënisch vlak kent thuis trainen ook veel voordelen.
  • Er is niemand die je in de gaten houdt tijdens het thuis trainen.

Genoeg voordelen dus voor veel mensen om te beginnen met thuis trainen. Maar naast deze voordelen is er vaak één grote uitdaging als het gaat om thuis trainen. Hoe zorg je voor de juiste trainingsattributen voor een volwaardige training net als in de sportschool. De kunst is om gebruik te maken van een efficiënte samenstelling van de juiste apparatuur en materialen.

We zullen daarom een kleine selectie Zoluko trainingsattributen toelichten die volgens ons onmisbaar zijn in jouw thuisgym als jouw doel spiermassa is. Hierbij gaan we uit van het minimale wat je nodig hebt om op kracht of spiermassa te trainen. Uitgebreider is natuurlijk ook mogelijk, het is natuurlijk hoe gek je het zelf wilt maken!

Zoluko producten voor het thuis trainen

Zoluko home fitness kabelsysteem
Met de Zoluko home fitness kabelsysteem train je thuis jouw hele bovenlichaam. Deze 10-delige set wordt geleverd met 3 verschillende handgrepen. Een triceps touw, biceps stang en een set handgrepen. Daarnaast kun je met deze set 2 trainingsmodi krijgen. Namelijk, pull down en lift up. Zo beschik je over het perfecte hulpmiddel om je borst, rug, armen en schouders thuis te trainen.

Overigens kan de complete set makkelijk opgeborgen worden dankzij het compacte verpakkingsformaat. Ideaal als je thuis beschikt over beperkte ruimte om te trainen. Volgens ons is deze set onmisbaar in jouw thuisgym.

Zoluko dip & pull up station
De Zoluko dip & pull up station biedt de mogelijkheid om je lichaam op veel verschillende manieren te trainen dankzij het multifunctionele 2 in 1 design. De meegeleverde muurhaken zorgen ervoor dat je beschikt over twee verschillende opties, namelijk een dip en pull up station. Zo ben jij verzekerd van een complete training van het bovenlichaam. Koppel het station eenvoudig los van de muurhaken om te veranderen van optie of om het complete station op te bergen. Ideaal dus als je beschikt over beperkte ruimte in je thuisgym.

Daarnaast is de Zoluko dip & pull up station perfect geschikt voor weerstandsbanden of een bokszak dankzij de 2 ringbouten. Hierdoor voeg je een diversiteit aan trainingsmogelijkheden toe aan je thuisgym.

Dit zijn wat ons betreft twee essentiële trainingsattributen die je in je thuisgym nodig hebt als jouw doel krachttraining is. Met deze kleine selectie Zoluko producten kan je thuis een volwaardige training neerzetten.

Aanvullende materialen
Je kunt jouw thuisgym altijd nog aanvullen met materialen zoals een set kettlebells, dumbbells of weerstandsbanden. Ook een fitnessmat is handig om in huis te halen mocht je een gehorig appartement hebben. Laat bij de keuze van aanvullende materialen vooral jouw persoonlijke voorkeuren leidend zijn. De een traint graag met kettlebells en de andere weer met dumbbells. Zorg er gewoon voor dat je je plezier behoudt.

Conclusie

In dit artikel hebben we besproken wat de voordelen zijn als je begint met thuis trainen. Daarnaast hebben we een kleine selectie Zoluko producten toegelicht om een volwaardige krachttraining neer te zetten vanuit het comfort van je eigen huis. Wil je een kleine selectie Zoluko producten die meer gericht zijn op conditie? Bekijk dan ook ons andere artikel: De voordelen van thuis trainen met zoluko deel 2.


Dit artikel is gesponsord door: http://sporten.uwpagina.nl/

Overig

Plaats een reactie

Alle opmerkingen worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd