Thuis trainen - Thuis sporten - Oefeningen voor thuis

Voor iedereen die gezonder en fitter wilt leven is Zoluko de specialist in thuis trainen. Samen werken we aan jouw sportieve doelen en zorgen we dat deze worden behaald.

Bij Zoluko denken we met je mee en ondersteunen we je bij het behalen van jouw sportieve doelen! 

Zoluko maakt thuis trainen toegankelijk voor iedereen die gezonder en fitter wilt leven.

Ons assortiment producten bieden de oplossing om jouw lichaam te leren kennen, je spieren te versterken en je conditie te vergroten zonder een sportschool te hoeven bezoeken. Kortom, thuis trainen wanneer je maar wilt!

In dit artikel gaan we bespreken wat volgens ons de voordelen zijn van thuis trainen.Daarnaast lichten we een kleine selectie Zoluko producten toe die jouw een volwaardige conditietraining zullen geven vanuit het comfort van je eigen huis.

Wil je een kleine selectie Zoluko producten die meer gericht zijn op Krachttraining? Bekijk dan ook onze ons andere artikel: De voordelen van thuis trainen met zoluko.

De voordelen van thuis trainen

Tegenwoordig hebben de meeste mensen een heel druk leven en daardoor krijgen we vaak minder tijd en zin om te gaan sporten.

Thuis trainen wordt daardoor steeds een populairdere optie onder fanatieke sporters. Maar wat zijn dan de voordelen van thuis trainen? We zetten ze hieronder voor je op een rijtje:

  • Thuis trainen bespaard flink wat reistijd naar de sportschool.
  • Je bespaart kosten op je sportschool contributie.
  • Je kan direct lekker thuis eten en douchen.
  • Er is niemand die je apparatuur bezet houdt in jouw eigen thuisgym.
  • Jij bepaalt wie jouw apparatuur gebruikt in jouw thuisgym. Dus op hygiënisch vlak kent thuis trainen ook veel voordelen tegenover trainen in de sportschool.
  • Er is niemand die je in de gaten houdt in jouw eigen thuisgym.

Genoeg voordelen dus voor veel mensen om te gaan beginnen met thuis trainen. Maar naast de vele voordelen is er vaak één grote uitdaging als het gaat om thuis trainen.

Hoe zorg je voor de juiste trainingsattributen om een volwaardige training neer te zetten net als in de sportschool? De kunst is om gebruik te maken van een efficiënte samenstelling van de juiste materialen en apparatuur.

We zullen daarom een kleine selectie Zoluko trainingsattributen bespreken die volgens ons onmisbaar zijn in jouw thuisgym als jouw doel conditie opbouwen is.

Hierbij gaan we uit van het minimale wat je nodig hebt om op conditie te trainen. Uitbreiden is natuurlijk ook mogelijk, het is natuurlijk hoe gek je het zelf wilt maken in jouw eigen thuisgym!


Zoluko producten voor het thuis trainen

Zoluko boksbal op voet

De Zoluko professionele boksbal op voet is de perfecte manier om te werken aan je conditie. Je hebt geen gedoe met ophangen, want de boksbal op voet kun je overal neerzetten. In je thuisgym of in de tuin.

Het professionele design is uitermate geschikt voor mensen die thuis aan hun conditie, reactievermogen en kracht willen werken. Ideaal dus als jouw doel conditie opbouwen is.

Daarnaast beschikt de boksbal op voet over geïntegreerde zuignappen om verschuiven te voorkomen en kan de voet afgevuld worden met water en/of zand voor extra stabiliteit.

Dankzij het hoge kwaliteit veermechanisme is de boksbal op voet geschikt om harde stoten en voetwerk met gemak te incasseren.

Zoluko fitness hulahoep

Met de fitness hoelahoep train je thuis je buikspieren, conditie en heb je er ook nog eens plezier in. Daarnaast blijft de fitness hoelahoep ook nog eens om je taille zitten tijdens je workout en valt dus niet af. Ideaal dus als je plezier en thuis trainen wilt combineren.

Overigens krijg je van hoelahoepen niet alleen een goede conditie, het versterkt ook nog eens je rug en verbetert je flexibiliteit. De hoelahoep is verstelbaar en is hierdoor geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Dus wil je conditie opbouwen en plezier hebben combineren? Dan is de fitness hoelahoep volgens ons onmisbaar als jouw doel conditie opbouwen is.

Dit zijn wat ons betreft twee essentiële trainingsattributen die je in je thuisgym nodig hebt als jouw doel conditietraining is.

Met deze kleine selectie Zoluko producten kan je thuis een volwaardige training neerzetten.

Aanvullende materialen

Je kunt deze producten altijd nog aanvullen met materialen zoals een set bokshandschoenen, een springtouw of weerstandsbanden. Ook een fitnessmatje is handig om in huis te halen mocht je een gehorig appartement hebben.

Laat bij de keuze van aanvullende materialen vooral jouw persoonlijke voorkeuren leidend zijn. De een traint graag met een springtouw en de ander weer niet. Zorg er gewoon voor dat je je plezier behoudt in het thuis trainen.

Conclusie

In dit artikel hebben we besproken wat de voordelen zijn als je begint met thuis trainen.

Daarnaast hebben we een kleine selectie Zoluko producten toegelicht om een volwaardige conditietraining neer te zetten vanuit jouw eigen thuisgym.

Wil je een kleine selectie Zoluko producten die meer gericht zijn op krachttraining? Bekijk dan ook ons andere artikel: De voordelen van thuis trainen.


Dit artikel is gesponsord door: http://sport-fitness.linktotaal.nl/

Overig

Plaats een reactie

Alle opmerkingen worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd